Actualitate

Două nunți și o lună de miere în DUBAI

andrada si lazar

Un vis trăiesc cei doi îndrăgostiți, Andrada și Lazăr. După ce au petrecut de două ori alături de rude și mulți prieteni cu ocazia întemeierii familiei lor, îndrăgostiții au plecat în Dubai să își petreacă timpul în doi, și poate chiar să apară și rodul dragostei lor.

O auzim la radio Focus FM cu piesele Sufletul îmi plânge sau Vin la tine puișor. Andrada Bârsăuan trăiește cele mai fericite zile din viața ei.

Două nunți au ales să facă soții Arman, una la Satu Mare şi una la Bistriţa.
„Eu fiind din Satu Mare iar el din Bistriţa, am hotărât după sa ma mut eu la Bistrita, m-a convins fără sa ma gândesc vreodată ca voi pleca in alt oraș… de ziua mea, în 21 Decembrie 2017, eram pe drum spre casa de la București ne îndreptam spre Bistriţa, unde am fost la filmări  am ajuns dimineața pe la 5. Cea mai frumoasa clipa din viața mea a fost când mi-a dăruit inelul. Tradițiile în fiecare județ sunt diferite și am vrut să le păstram așa cum sunt, ceva unicat.”, a declarat interpreta.

După nunți și luna de miere. Au plecat în Dubai, o escapadă într-o lume sclipitoare, a superlativului, a alegerilor nesfârşit.  S-au simțit minunat în acest un oraş al viitorului prin desăvârşire. În Dubai au vizitat cea mai înaltă clădire (Burj Khalifa), singurul hotel de 7 stele (Burj al Arab), cea mai mare insulă creată de om (The Palm) și cele mai mari fântâni arteziene dansatoare (Dubai Fountains).
Sunt tineri, frumoşi, talentați, populari şi formează un cuplu de succes atât pe scenă cât şi în realitate.

Au cucerit un public numeros cu iubirea şi vocea lor. Andrada Bârsăuan şi Lazăr Arman, căci despre ei este vorba, fac furori la petrecerile unde sunt invitați sa cante. Cei doi tineri artisti se bucură de mare succes la public, dovadă e şi faptul că au foarte multe concerte în toata țara. Andrada Bârsăuan și Arman Lazăr au lansat ieri și primul lor album de colinde.