Actualitate

E anunțul așteptat de mulți dintre locuitorii Buzăului. ”Caravana Cartierelor” continuă și ajunge în Broșteni

După o scurtă pauză, liberalii buzoieni anunță continuarea unuia dintre proiectele ce le aparțin, un demers care nu are legătură cu politica, ci cu viața de zi cu zi la oraș. Este vorba despre ”Caravana Cartierelor”, o serie de întâlniri pe care liberalii, alături de factori responsabili și consilieri locali le au față în față cu buzoienii, care pot semnala o serie de probleme cu care se confruntă în zonele în care trăiesc.

Proiectul s-a bucurat de succes încă de la lansare, iar buzoienii care locuiesc în cartierele vizitatre până acum de caravană au adus în atenție numeroase probleme, unele generale, ca lipsa locurilor de parcare, necesitatea locurilor de joacă orei a spațiilor verzi, până la situații specifice.

Următoarea întâlnire va fi cu buzoienii care locuiesc în cartierul Broșteni.

”Cum vrei să arate cartierul tău? Cum vrei să se dezvolte? Nu vorbim nimic despre politică, doar chestiuni despre administrație și lucruri utile, de care ne lovim zilnic. Venim însoțiți de factori decizionali și consilieri locali. Vrem doar să vă ascultăm, să identificăm împreună problemele din cartier și să încercăm să le rezolvăm! Anunțați vecinii, șefii de scară și pe oricine credeți că poate fi interesat de întâlnirea noastră. Mai multe voci, mai multe probleme expuse, mai multe soluții găsite!”, arată senatorul PNL Vlad Mircea Pufu într-o postare pe Facebook.

Întâlnirea va avea loc joi, 22 iunie, la Restaurantul ”Cristal”, de la ora 18.00.