Divertisment

Ea este cea mai urmărită buzoiancă de pe internet! 9 milioane de oameni cu ochii pe ea pe TikTok

Andra Gogan este una dintre cele mai urmărite persoane de pe internet. Peste 9 milioane de oameni îi așteaptă fiecare clip pe TikTok, platforma unde se situează cel mai bine la capitolul popularitate. Nici pe Instagram, Facebook sau YouTube nu stă deloc rău și nici la câștiguri financiare.

Buzoianca este celebră și este clar unul dintre idolii tinerei generații. Andra Gogan este una dintre cele mai influente persoane de pe internet, dacă am fi să ne legăm de capitalul de imagine pe care l-a câștigat în ultimii ani. Ajunsă la 23 de ani, aceasta are o vechime în muncă de aproape 20. La cinci ani, Andra câștiga deja primii ei bani, dintr-o reclamă în care a jucat, iar la 12 primea un salariu egal cu cel al părinților, după cum ea însăși a mărturisit într-o emisiune tv. Și fratele ei, Răzvan, a ales să se axeze tot pe crearea de conținut online și îi calcă pe urme cu succes.

De la 5 ani îmi câștig bănuții mei, pentru că atunci am făcut prima reclamă voce la TV. La 12 ani eu și fratele meu am ajuns să avem salariul părinților noștri. Acum pot să spun că am un salariu decent, nu este nici prea mic, dar nici prea mare. Nu pot spune o sumă pentru că în fiecare lună se schimbă, a spus Andra Gogan.

Andra Gogan este o tânără cu multe talente, pe care le-a descoperit la o vârstă fragedă. Este cântăreață, actor, vlogger și poate cânta la chitară. A excelat în toate aceste domenii și continuă să o facă. Andra Gogan realizează ceea ce nimeni altcineva din vârsta ei nu a realizat înainte. În același timp stabilește ritmul pentru ceilalți care vin după ea.

Primii ei pași ca vlogger au început în 2016. La acel moment lansa mini-seria, „Cum să devii popular la liceu”. Mini-seria a durat patru sezoane, din 2016 până în 2018. De atunci, ea a acumulat un total de 780.000 de abonați YouTube. Mini-seria a generat milioane de vizualizări și aproape 700.000 de adepți pe Instagram. În prezent, Andra Gogan încă mai face muzică cu fratele ei, coregrafie, este influencer și vlogging pe Tik Tok.