Divertisment

Îndurerat de moartea artistei, Aurel Pădureanu o visează pe Cornelia Catanga

Anul acesta ne-a luat mulţi artişti. 2021 a fost unul greu încercat, mai ales din cauza virusul Covid-19 care a dus la pierderea a multe nume mari din România. Numeroase vedete au încetat din viață anul acesta, nu numai din cauza virusului nimicitor, ci și de la alte probleme de sănătate care au fost fatale. Printre numele celebre din țară care ne-au părăsit se numără și buzoianul Benone Sinulescu și regretatul interpret de muzică populară Petrică Mâțu Stoian. Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu, Gabi Luncă sunt numele mari ale României care au murit răpuși de nemilosul virus Covid-19.

Aurel Pădureanu a povestit recent că o visează mereu pe regretata Cornelia Catanga. Se roagă în permanență să o mai revadă măcar astfel sau să primească un semn de la ea, după ce artista s-a stins din viață. Este în continuare îndurerat de pierderea uriașă și se bucură să o mai revadă măcar astfel. Artistul îi duce dorul în permanență. Buzoianca i-ar fi spus mereu să aibă grijă de fiul lor și să-l susțină să-și urmeze drumul în viață. Cornelia Catanga visa să-și vadă fiul căsătorit. Vorbea cu patimă despre asta încă din 2019, când cei doi plănuiseră nunta. Însă, evenimentul nu a mai avut loc. Alexandru a avut cununia civilă în America, după moartea cântăreţei.

Cornelia Catanga a încetat din viaţă în martie 2021, la vârsta de 63 de ani. Artista fusese internată în spital cu Covid-19.