Actualitate Divertisment

Eclipsă de soare în semnul de foc al Berbecului

Luni, 8 aprilie va avea loc Eclipsa de Soare de Lună Nouă în Berbec.Prima eclipsă de soare va avea loc în semnul de foc al Berbecului, ajutându-te să profiți de oportunități noi și interesante din viața ta.

Berbecul este semnul războinicului și al sinelui, așa că s-ar putea să descoperi că trebuie să susții ceea ce îți dorești și să nu-ți fie frică să lupți pentru a obține succesul. În timp ce această eclipsă va fi diferită în funcție de zona din diagrama ta astrologică pe care o reprezintă, este garantat că va aduce o nouă oportunitate surpriză în viața ta.

Eclipsele de soare tind să funcționeze în moduri neașteptate și surprinzătoare așa că, deși este posibil să nu te poți pregăti complet pentru ceea ce va urma.

Cel mai important aspect al acestei eclipse de soare este că vă va cere să te predai vieții privind lucrurile altfel decât ți-ai imaginat sau chiar să permiți evenimentelor să se miște în ritmul lor în loc să încerci să controlezi lucrurile. Soarele este una dintre cele mai norocoase planete din astrologie, așa că ai încredere că, deși este neplanificat, fiecare eveniment care are loc nu face decât să te apropie de destinul tău divin.

Fiecare semn zodiacal va simți efectele specifice ale eclipsei solare de Lună Nouă, din 8 aprilie 2024 din Berbec, într-un domeniu diferit al vieții:

Berbec: alegeri și convingeri personale
Taur: vindecare și intuiție
Gemeni: prieteni și sprijin emoțional
Rac: carieră și viață profesională
Leu: abundență și călătorie
Fecioară: transformare și Adevăr
Balanță: iubire și relații
Scorpion: bunăstare și rutină
Săgetător: săsătoria și copiii
Capricorn: acasă și familie
Vărsător: comunicare și conversații
Pești: bogăție și valoare