Actualitate

Elev minor, lovit de o mașină, după ce a coborât din microbuzul școlar! Traficul în zonă este dirijat

În loc să ajungă acasă, un elev a ajuns la spital. Este vorba despre un copil din comuna Săgeata care a fost lovit de o mașină imediat ce a coborât din microbuzul școlar. Minorul ar fi alergat prin fața microbuzului și s-ar fi angajat să traverseze strada printr-un loc nepermis, moment în care, o altă mașină,  care se deplasa regulamentar, l-a lovit. Din păcate, elevul nu a putut fi văzut de șoferul mașinii care l-a accidentat din cauza microbuzului care era oprit în stație și din care a coborât și minorul.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că un șofer de 49 de ani, din Săgeata, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Săgeata către Robeasca a surprins și accidentat un minor de 6 ani, din Săgeata, care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis. Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale”, informează IPJ Buzău.

Din fericire, se pare că minorul a fost lovit ușor, astfel că la momentul în care a fost preluat de medici ar fi avut doar răni ușoare la un picior.

Polițiștii informează că traficul pe DJ203K, în localitatea Săgeată, se desfășoară cu dificultate.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.