Actualitate SĂNĂTATE

EXCLUSIV: Cristina Păun a fost revocată din funcția de manager al Spitalului de Psihiatrie Săpoca. Cine vine director

Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca are începând de luni, 25 mai, un nou manager interimar. Este vorba despre dr. Gabriela Pîrîu, care va conduce această unitate în următoarea perioadă, dar nu mai mult de 6 luni

Cristina Păun a fost revocată din funcția de manager al Spitalului Săpoca. Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca are începând de luni, 25 mai, un nou manager interimar. Este vorba despre dr. Gabriela Pîrîu, care va conduce această unitate în următoarea perioadă, dar nu mai mult de 6 luni. 

Numirea a fost făcută prin ordin al ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, și vine după ce vineri, angajații spitalului au protestat în curtea unității, cerând demiterea managerului interimar Cristina Păun. Un memoriu semnat de circa 150 de angajați a fost trimis atunci la Ministerul Sănătății, angajații spitalului Săpoca amenințând cu demisia în masă dacă autoritățile centrale nu vor ține cont de solicitarea lor, de a o îndepărta pe Păun din funcția de manager.