Actualitate

(EXCLUSIV) Descoperire macabră într-o comună buzoiană. O femeie a fost găsită înjunghiată, pe o bancă

O descoperire macabră a pus pe jar întreaga comunitate din satul Călțuna, comuna Smeeni. Luni după amiază, oamenii legii au împânzit zona, întrucât un apel la 112 anunța că o femeie a fost găsită fără suflare pe o bancă, în apropierea propriei locuințe.

Potrivit unor surse judiciare, femeia găsită fără viață locuia împreună cu soțul său, imobilizat în scaunul cu rotile. Astăzi, așa cum obișnuia, femeia a ieșit din casă, alături de soțul său, aflat în scaunul rulant. S-au oprit într-un loc în care își petreceau frecvent timpul liber, pe o bancă în apropierea locuinței. Ce a urmat după a fost un scenariu parcă desprins din filmele de groaza.

Surse de presă declară pentru ȘansaNews.ro că, într-o fracțiune de secundă, în fața bărbatului imobilizat, un vecin s-a năpustit asupra femeii, aplicându-i mai multe lovituri de cuțit până când aceasta a rămas fără suflare. Ulterior, alarmați de țipetele soțului, sătenii au sunat imediat la numărul unic de urgenta 112.


Aceleași surse declară că agresorul este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice, dar și că ar avea probleme psihice.

Femeia care a fost găsită fără suflare avea 74 de ani, iar, la momentul redactării acestui material, agresorul este deja reținut.