Actualitate Alertă Coronavirus Buzău Șansa de Ramnicu Sărat

EXCLUSIV! NOI CONFIRMĂRI ÎN FOCARUL DE LA CENTRUL BECENI. Spitalul de la Râmnic, din nou, aproape plin. Tot mai mulți copii internați

Zeci de pacienți confirmați cu COVID-19 au ajuns seara trecută la Spitalul Suport din Râmnicu Sărat. În total au fost făcute 26 de internări, iar printre bolnavii aduși au fost și persoane din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău.

Este vorba despre noi confirmări în focarul de la Complexul de servicii comunitare Beceni, acolo unde joi epidemiologii au mai diagnosticat trei angajați cu virusul SAR-COV-2. Iată detalii aici.

”Acolo la centru e un colectiv sunt 32 angajați și 24 de copii asistați. Sunt copii de vârstă școlară și tineri. Centrul de la Beceni a parcurs o perioadă de 14 zile de restricții privind accesul și părăsirea incintei de către beneficiari. Salariații lucrează în program normal cu respectarea măsurilor de prevenire și prevenție care ne sunt recomandate a fi intensificate în această perioadă. Un lucru bun este că centrul beneficiază de o curte și așa pot ieși, pentru că vă dați seama, traversăm perioada aceasta din martie – aprilie și este destul de greu să fie gestionată. Colegii fac eforturi pentru a asigura și astfel de activități de recreere pentru copii, a declarat Loredana Dorobanțu,director DGASPC Buzău, joi, în emisiunea Focus News.

Acum la Spitalul Suport din Râmnicu Sărat sunt internate 127 de persoane, dintre care 94 sunt pacienți asimptomatici și 27 cu forme medii. Cei mai mulți dintre pacienți sunt femei, respective 66, bărbați sunt 50, iar 11 dintre internați sunt copii, adică cu 10 mai mulți decât erau internați joi.

Revenim cu detalii