POLITICĂ

EXCLUSIV Primarul și vicele au început campania pentru locale cu o bătaie

bataie Cochirleanca

UPDATE [13:50] 26 NOV 2019 › Potrivit reprezentanților Poliției Județene, atât primarul comunei Cochirleanca, Niculae Stancu, cât și viceprimarul Marius Putinică au depus plângere la Poliție, unul împotriva celuilalt. Stancu a făcut reclamație acuzându-și colegul de lovire, Putinică a depus plângere pentru lovire și amenințare. Polițiștii vor întocmit dosare penale și vor continua cercetările în cazul agresiunii reclamate în Primăria de la Cochirleanca.
Conflict dur între primarul și viceprimarul din Cochirleanca, semn că a început deja lupta pentru alegerile locale de anul viitor.
Ambii combatanți sunt membri PNL iar totul pare să fi pornit de la faptul că actualul vice, Marius Putinică, a anunțat că vrea să-l contracandideze pe primarul în exercițiu, Nicolae Stancu. Scandalul a avut loc marți dimineață în sediul primăriei Cochirleanca iar totul s-a lăsat cu apeluri la 112.
Viceprimarul Marius Putinică a declarat pentru șansanews.ro că a fost victima unei agresiuni în biroul său și pe holul Primăriei,  la tot ce s-a întâmplat fiind, potrivit lui Putinică, și martori.
”A sărit cu picioarele pe mine, a dat cu pumnul și m-a dat jos. S-a întâmplat în birou și pe holul Primăriei. Sunt și martori. Mă doare într-o parte, după ce dau declarația la Poliție p să mă duc la spital să văd ce am”, a declarat pentru șansanews.ro viceprimarul comunei Cochirleanca, Marius Putinică.
Acesta a adăugat că scandalul ar fi pornit de la faptul că are de gând să candideze la alegerile locale de anul viitor, împotriva actualului primar.
După scandal, Putinică a sunat la 112 și a chemat o ambulanță, apelul fiind înregistrat la ora 9.08.  La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, însă  acesta a refuzat transportul la spital.
Pe de altă parte, primarul comunei Cochirleanca,  Niculae Stancu, neagă cu tărie incidentul în timp ce la Primărie se află un echipaj de Poliție care anchetează cazul.
Nu s-a întâmplat nimic.  O fi sunat altcineva la 112 și s-a dat viceprimarul. Nu s-a întâmplat nici un incident. Doamne ajută”, a fost declarația primarului din Cochirleanca.
Biroul de Relații cu Presa al IPJ Buzău confirmă reclamarea unui incident la Primăria Cochirleanca, o echipă luând deja declarații de la cei doi aleși locali și martori. pentru a vedea dacă se confirmă sau nu agresiunea.