Actualitate

UPDATE: Explozie într-un bloc din oraș, în zorii zilei

Update: Din datele furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență se pare că explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze în apartament. Totul s-ar fi produs în momentul în care proprietarul locuinței a vrut să-și aprindă o țigară și pe fondul acumulării de gaze a avut loc explozia. Suflul a scos din balamale ușa de la intrarea în locuință, însă, din fericire, explozia nu a fost urmată de un incendiu.

După explozie, bărbatul a fost cel care a sunat la 112. Echipajele de pompieri au intervenit imediat însă, din fericire, au constatat că nu mai sunt alte pagube la apartamentele din bloc.

La fața locului au ajuns și reprezentanții furnizorului de gaze care însă au anunțat că nu sunt alte probleme.

Știrea inițială: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău anunță, sâmbătă dimineață, producerea unei explozii într-un bloc de pe strada Transilvaniei. Primele date arată că deflagrația s-a produs într-o garsonieră, iar proprietarul a suferit arsuri de gradele 2 și 3 pe 30% din suprafața corpului.

Nu sunt alte apartamente afectate, iar locatarii nu au fost evacuați. Echipe ale furnizorului de gaze verifică, după explozie, rețeaua din interiorul imobilului pentru a se asigura că nu sunt scăpări de gaze.

Pompierii au fost trimiși să asigure măsuri de siguranță, în sprijin fiind mobilizați polițiști și jandarmi.

Vom reveni.