Actualitate Șansa de Ramnicu Sărat

EXPLOZIE URMATĂ DE INCENDIU, LA RÂMNICU SĂRAT. Proprietarul casei a suferit arsuri pe corp

Explozie urmată de incendiu, la o locuință din Râmnicu Sărat. Proprietarul casei a suferit arsuri în urma deflagrației, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Un apel la 112 a anunțat producerea exploziei și a incendiului la Rm. Sărat.La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță S.M.U.R.D. din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Sărat. În momentul sosirii la locul intervenției, una dintre camerele locuinței era cuprinsă de flăcări, pe o suprafață de cca. 20 m2, cu degajare intensă de fum.

Proprietarul casei era rănit, râmniceanul suferind arsuri de gradul I și II pe aproximativ 10% din suprafața corpului. În timp ce pompierii se luptau să stingă flăcările pentru a limita pe cât posibil pagubele, echipajul S.M.U.R.D. a acordat îngrijiri medicale victimei, care ulterior a fost transportată la spital. Pe parcursul intervenției au fost evacuate patru butelii ce puteau exploda în orice moment.

La finalul intervenției, pompierii au stabilit că explozia s-a produs în urma acumulării de gaze de la o butelie defectă sau neinstalată corespunzător.