Divertisment

Februarie la FOCUS FM. Top 3 și noutăți, la cea mai populară stație radio

Început de lună în forță, la radio Focus Fm Regional. Muzică nouă, ritmuri perfecte, versuri de iubire, duete și piese în premieră sunt auzite la cea mai iubită stație radio, Focus Fm Regional. În luna iubirii, petrecem în programele stației de radio alături de mulți artiști dragi, Angela Rusu, Ghiță Munteanu, Lena Miclăuș, Gheorghe Gheorghiu, Anișoara Puică sau Dinu Olărașu. Nici popularii nu lipsesc din grila de februarie. Maria Dragomiroiu, Petrică Mâțu Stoian sau Nicușor Iordan ne bucură cu cântecele lor.

După prima săptămână de votare, Theo Rose și Damian Brothers primesc cele mai multe voturi pentru piesa, Roata, pe www.focusfm.ro.

Locul doi este ocupat de Anișoara Puică. Iubesc este cântecul care răsună în luna februarie, la radio Focus.

Dinu Olarasu este locul 3 cu melodia, N-ai nevoie de foarte multe. Dinu Olărașu este poet și cantautor român de muzică folk și ne ajunge în suflet cu această piesă, în care vorbește atât de frumos și de sensibil, despre ce înseamnă viața.

Focus Fm lansează hiturile și dă trend-ul muzical și se recepționează pe 93.8 fm la Buzău, 104.7 fm la Rm. Sărat, 97.0 fm la Vrancea, Brăila, Galaţi, 92.9 fm în Ialomița şi live pe focusfm.ro.