Divertisment

Februarie, luna iubirii la Focus Fm. Câștigă cine romantice, flori, prăjituri, bijuterii și cazare alături de jumătatea ta!

Din 14 februarie, Focus Fm lansează o campanie plină de iubire, iar Dj-ii de radio vor fi ajutoarele lui Cupidon pentru a aduce bucurii și surprize îndrăgosților în luna februarie. Până pe 24 februarie, de Dragobete, se pot câștiga premii ascultând programele radio, în fiecare zi.

Cine romantice pentru cupluri, bijuterii din aur, mărțișoare din aur și din argint, prăjituri, aranjamente florale, sau chiar cazare cu cină romantică inclusă sunt premiile puse la dispoziția celor mai creativi și îndrăgostiți ascultători care vor comenta la fiecare start de concurs câte un citat de dragoste. Cele mai inedite texte vor fi premiate în fiecare program.

Sponsorii campaniei Februarie, luna iubirii la Focus Fm sunt: Sefinni, Moara Drăgăicilor, Cofetăria Karina, Restaurant H, Florăria Medeea și Cascada Putnei.

Din zori și până în noapte, Focus Fm face atmosferă. Șapte zile din șapte, cel mai popular radio din regiune nu se lasă și pune pe frecvență muzică 100% românească. În luna iubirii sunt cele mai frumoase surprize pentru toți fanii fideli.

Februarie răsună deja cu șlagăre mult îndrăgite ale timpurilor. E luna în care muzica ne merge la inimă, o inimă îndrăgostită care își cântă dragostea în cel mai frumos mod, prin cei mai buni artiști ai vremurilor.

Focus Fm se recepționează pe frecvențele din județele Buzău, Galați, Ialomița, Vrancea și Brăila. România și diaspora au la dispoziție pagina online http://www.focusfm.ro.