Actualitate Divertisment

Femeile Balanță se visează mirese de mici. Cum vedem căsătoria în funcție de zodie


În funcție de zodia în care ne-am născut, fiecare dintre noi are o mai mare tendință de a vrea să se căsătorească sau nu. În timp ce unele femei s-au gândit încă de mici la acest pas și și-au visat întreaga nuntă, altele nici nu vor să audă de acest pas.

Balanță – se visează mireasă încă de mică

Pentru femeile născute în zodia Balanță, căsătoria este foarte importantă. Ele sunt cele care, în momentul în care se îndrăgostesc, o fac cu tot sufletul și se dedică în mod complet. Pentru ele, căsătoria este un pas important, fiind una dintre zodiile care mereu au avut relații serioase și nu s-au implicat în aventuri. Femeile Balanță sunt fascinate de ideea de căsătorie și cu siguranță vor organiza una așa cum au visat.

Rac – contează confortul mental

Și femeile Rac sunt unele dintre adeptele relațiilor serioase și implicit a dorinței de a se căsători. Sunt extrem de sensibile, atente, dar și romantice cu partenerul lor și vor să primească același lucru în schimb. În același timp, nu o deranjează ideea de a fi femeie de casă. Deși pe unele le-ar deranja, pentru ea ar fi o adevărată plăcere.

Taur – vrea stabilitate cu orice preț

Femeia Taur știe cu adevărat ce își dorește de la viață și va face orice îi stă în putință pentru a-și atinge obiectivele. Este extraordinar de loială, iar astfel pentru ea contează să se afle în compania unui bărbat precum este și ea. Nu vrea să experimenteze, știe de la început ce fel de partener își dorește și care sunt compromisurile pe care trebuie să le facă.

Berbec – se căsătorește doar dacă simte asta

Nu aleargă după ideea de căsătorie, însă vor face acest pas doar dacă simt asta și sunt convinse să facă acest pas. Cu fiecare relație pe care o au, încearcă să le inducă partenerului ideea de căsătorie. După ce l-au întâlnit pe acela cu care vor face pasul cel mare, se vor gândi și la un copil. Important este să nu îi spui din prima partenerului că îți dorești acest lucruri deoarece se poate speria.

Pești – vrea doar să fie iubită

Pentru femeia Pești contează doar să iubească, iar la rândul ei să fie iubită. Își dorește cu ardoare să simtă că este apreciată și nu va dori să fie niciodată singură, din acest motiv mereu se află într-o relație. Ba mai mult, are tendința de a alerga după partenerul perfect, deși pentru ea căsătoria nu este o prioritate. Apreciază ideea unei căsătorii, însă preferă să aibă o relație stabilă și de lungă durată, decât să spună un da fără niciun raționament.

Scorpion – va face acest pas doar când e pregătită

Își calculează cu maximă precizie fiecare acțiune pe care o fac deoarece își doresc să dețină controlul în orice situație, chiar și într-o relație. Atunci când vor găsi partenerul potrivit cu care să facă acest pas, se vor simți mult mai încrezătoare, având și sprijinul lui. Nu își doresc cu ardoare să fie căsătorite, ci mai degrabă să aibă alături o persoană de încredere și care se pot baza.

Fecioară – contează ca standardele ei să fie atinse

Știm deja că femeile Fecioară au standarde extrem de înalte, mai ales când vine vorba de un partener. Nu își doresc atât de mult să se căsătorească, ci doar să fie iubite la adevărata lor valoare. Iar dacă partenerul este în asentimentul lor, cu atât mai bine. Sunt femei independente și vor prefera să fie singure decât în compania unei persoane nepotrivite.

Leu – căsătoria nu este pe lista priorităților

Pentru femeile Leu, contează mai mult să se realizeze pe plan profesional decât să se căsătorească. Dacă pentru unele femei, căsătoria este un scop în fine, pentru femeile născute în zodia Leu nu este atât de important. Preferă să își trăiască viața și să se descopere cu orice ocazie. Chiar dacă vor ajunge să nu facă acest pas, nu vor face o tragedie și vor accepta asta cu brațele deschise.

Gemeni – va face acest pas când este convinsă

Femeia Gemeni își dorește cu ardoare să fie iubită, iar pasul către căsătorie îl va face doar atunci când viața ei va fi într-adevăr completă. Este una dintre zodiile care își păstrează entuziasmul și vrea mereu să fie spontană. Nu îi place ideea de a urma o rutină, iar din acest motiv poate schimba destul de mulți parteneri.

Capricorn – sunt alte lucruri mai importante decât căsătoria

Femeile Capricorn își doresc să se realizeze pe plan profesional și să se simtă împlinite din acest punct de vedere. Pentru ele, fericirea nu constă într-o căsătorie, ci mai degrabă în intensitatea sentimentelor pe care le au față de partener. Pasiunea pentru cariera pe care o are o va îndepărta de ideea de căsătorie.

Săgetător – nu are în plan acest pas

Confortul este ideea de bază după care se ghidează femeile Săgetător. Apreciază libertatea și nu își doresc să depindă de nimeni. Le place mult prea mult să experimenteze, să cunoască persoane noi și să descopere noi locuri. În același timp, ideea de căsătorie le înspăimântă deoarece ar trebui să dea explicații referitor la motivația unor acțiuni, iar acest lucru nu este pe placul lor.

Vărsător – preferă să nu aibă angajamente serioase

Femeia Vărsător este tipul de femeie pentru care căsătoria nu a existat, nu există și nici nu o să existe prea curând în planul ei. Firea ei independentă o face să își trăiască viața după propriile reguli și nu simte că are nevoie de o persoană în viața ei. Nu este imposibilă ideea că se va căsători într-o zi, însă, dacă va face acest pas, îl va face cu persoana cu adevărat potrivită.

Etichete