Actualitate

Festivalul lui Marghiloman, tot mai aproape de Untold. Mari artiști sunt anunțați pentru ediția de anul acesta

Sursa FOTO-BZM

Festivalul dedicat lui Alexandru Marghiloman ajunge la ediția cu numărul 3, iar pregătirile au intrat în linie dreaptă. Evenimentul ce îi duce numele fostului prim-ministru al României prin toată țara este anunțat ca fiind unul special anul acesta. Mari artiști au confirmat prezența la festival, iar line-up-ul doar ce a fost făcut public. Concret, organizatorii, respectiv Centrul Cultural și Educațional Alexandru Marghiloman(CCAM) și Primăria Buzău, se asigură că festivalul cu și despre tineri va aduna români de pretutindeni la cel mai fresh festival cu amprentă buzoiană.

Patru zile de distracție, patru zile de BZM, cu patru trupe pe zi vor face Vila Albatros să răsune și să pășească încrezător spre harta punctelor cheie din România.

Festivalul este organizat într-un loc de poveste. Vila Albatros, clădire impozantă, cu arhitectură în stil franțuzesc, va fi gazda evenimentului. Clădirea era, pe timpuri, locul prin care se perindau personalităţi ale vremii, precum Regina Maria şi Nicolae Iorga.

În anii anteriori, fluxul de oameni a făcut ca spațiul de lângă Vila Albatros să devină neîncăpător pentru buzoieni, astfel că, anul acesta, festivalul riscă să se bată cu marile evenimente ce au succes la nivel național. Probabil cea mai așteptată cântăreață este nonconformista Delia, care îi va face pe tineri să cânte alături de ea melodii arhicunoscute. De la hit-ul „Ce are ea și nu am eu”, până la „Oțelul Galați”, Delia va plimba publicul buzoian prin mai multe genuri muzicale.

„Conceptul acestei ediții este „Între lumi” – Suntem actori care zi de zi ne ancorăm în lumea concretă a telefoanelor, internetului, televizorului, dar care trăim mereu cu gândul la lumea noastră de poveste. Te invităm, călătorule, să poposești în spațiul din grădina Vilei Albatros, în care poți alege să te bucuri de lumea magică pe care o propunem noi, să dansezi și să cunoști oameni la fel de frumoși ca tine.” – Mircea Anghel – Director Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”/Director Artistic BZM.

Iată cine va concerta la Buzăul lui Marghiloman:

  • Joi 13 iulie: Maria Grosaru/ Amadeus/ Eyedrops / DELIA.
  • Vineri 14 iulie: The Kryptonite Sparks/ Domino/ The Mono Jacks/ VIȚA DE VIE.
  • Sâmbătă 15 iulie: E-an-na/ Dora Gaitanovici/ Om la lună/ ALTERNOSFERA.
  • Duminică 16 iulie: Bianca Mihai/ Stema/ Via Dacă/ SUBCARPAȚI.

Accesul la spectacole se va face doar pe bază de bilet/zi sau abonament/festival, care pot fi achiziționate de pe site-ul iabilet.ro la următoarele prețuri: PreSale: Abonament – 199 lei Bilet – 59 lei (în perioada 6 iunie – 1 iulie) și Sale: Abonament – 299 lei Bilet – 89 lei (2 iulie – festival).

În afara muzicii de calitate, spectatorii sunt așteptați și cu capricii culinare și delicii.