Actualitate

Final de carieră! Timp de 25 de ani a fost un salvator model

Momente festive în curtea Stației de Pompieri Mărunțișu. Unul dintre cei mai apreciați pompieri și-a încheiat cariera după un sfert de secol de activitate. Este vorba despre Plt. adj. șef Stăncescu Florian, cel care în ultimii ani a ocupat funcția de Șef Gardă Intervenție – Stingere.

Plt. adj. șef Stăncescu Florian și-a început cariera militară în 1997, când a fost repartizat în cadrul Grupului de Pompieri „Avram Iancu” al județului Cluj, ca mai apoi să fie mutat la cerere în cadrul Grupului de Pompieri al județului Buzău, actual ISU Buzău, unde a ocupat funcțiile de comandant de echipaj și șef gardă intervenție – stingere.

„Și-a desfășurat cariera militară cu profesionalism și multă responsabilitate, a participat la nenumărate misiuni de intervenție în situații de urgență și a contribuit semnificativ la salvarea vieții oamenilor și a bunurilor. A coordonat activitatea turei de serviciu în condiții foarte bune, fără a înregistra evenimente de natură negativă! Pe timpul carierei, însușirile pe care le-a manifestat au recreat întocmai tabloul unui salvator: curaj, devotament și iubire față de semeni, acestea fiind doar câteva dintre calitățile ce l-au caracterizat timp de 25 de ani alături de pompieri! Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și vă dorim o „pensie lungă”, plină de bucurii! ”, au fost urările colegilor la festivitatea de trecere în rezervă a pompierului buzoian.

Etichete