Divertisment

Fiul adoptiv l-a ajutat să învingă cancerul

Adrian Daminescu a dus o luptă grea cu cancerul, timp de doi ani, însă nu a fost singur, iar cel mai mare sprijin i-a fost chiar fiul adoptiv, Cezar. Adrian Daminescu și fiul său, deși nu au o legătură de sânge, cea de suflet este extrem de puternică, iar în momente de cumpănă au fost împreună.

Cântărețul a lipsit doi ani din lumina reflectoarelor, după ce o boală cruntă l-a pus la pământ. Când a aflat că are cancer pulmonar, artistul a refuzat să renunțe de tot la muzică, dar a fost nevoit să abandoneze alte pasiuni de care i-a fost extrem de dor. Fiul său adoptiv i-a fost, însă alături.

Când a fost momentul cel mai dificil, când am aflat că trebuie să facă tratament la spital, timp de un an, în fiecare dimineață, am revenit din Columbia, am încheiat instant sezonul de călătorii. Timp de un an, zi de zi, am fost cu el la spital. El trebuia să meargă, la tratament, în fiecare dimineață, stăteam câte 3 ore, îl așteptam afară, pe un scăunel. De-abia când am primit informația de la medici că este bine, de-abia atunci am repornit proiectul de turism., a declarat Cezar Daminescu.