Divertisment

Un an de la moartea actorului Alexandru Arșinel. De ce este supărată familia sa

Plecarea actorului de comedie dintre noi, în toamna anului trecut, a lăsat o mare durere pentru familie și pentru cei dragi. Au rămas numeroasele amintiri eterne, fiul cel mic al regretatului actor, Cristian Arșinel, susține că își dorea să se țină festivaluri cu numele tatălui său, însă, din păcate, se pare că nu se poate și că nimic nu se organizează în memoria actorului.

Ei bine, nu este deloc plăcut ca o astfel de legendă să fie uitată de către colegii de breaslă și cei care au puterea să facă un festival în memoria lui ar trebui să facă. Este părerea lui Cristian Arșinel, fiul actorului, care a dezvăluit că încă de când a murit tatăl său, o singură dată au fost contactați pentru a da acordul ca numele tatălui lor să fie folosit la un festival, însă de atunci nu au aflat nici până acum dacă a mai avut loc evenimentul sau nu.

Îndrăgitul actor de comedie, Alexandru Arșinel, s-a stins din viață la 29 septembrie 2022, la 83 de ani, din cauza unor complicații medicale, iar după moartea sa, copiii săi au avut grijă să doneze din lucrurile sale de preț. De asemenea, chiar și acum, cei doi băieți sunt pregătiți să mai ofere dintre lucrurile personale ale părintelui lor Teatrului de Comedie Constantin Tănase din București, pe care Alexandru Arșinel l-a condus în ultimii ani ai carierei sale.