SĂNĂTATE Social

Focarul din Poștă are ramificații în Dorobanți. 4 cazuri noi

Temerile autorităților și ale buzoienilor, în general, de a nu avea din ce în ce mai multe cazuri de COVID-19, se adeveresc, din păcate. Încă patru cazuri de infectare cu coronavirus au fost raportate marți seară. 
Este vorba despre doi minori și doi adulți, toți patru contacți ai bărbatului de 41 de ani care a contractat noul coronavirus, de Paște, după ce a mers în vizită la rude, în Urziceni, iar acolo a ajuns și socrul său din Bărbulești, ulterior diagnosticat cu infecție cui coronavirus.
Doi dintre copii și unul dintre adulți vor fi transportați la Spitalul Victor Babeș din București iar un alt adult va fi transportat la Spitalul din Rm. Sărat. Cei patru locuiesc în cartierul Dorobanți și au fost identificați în urma anchetei epidemiologice demarate după confirmarea pacientului 0 din Poștă, cel de la care a izbucnit focarul de coronavirus.
Cu cele 4 îmbolnăviri raportate marți seară, focarul de coronavirus din cartierul Poștă ajunge la 24 de cazuri, în timp ce, în total, în județul Buzău, au fost înregistrate până acum 47 de cazuri de COVID-19.