Divertisment

Focus FM își trimite fanii la cine romantice

Ziua Îndrăgostiților se sărbătorește cu Focus FM! Fanii stației radio au avut parte astăzi de câteva surprize și cadouri, dar mai multe vor fi de Dragobete, când Focus Fm va da muzica și dragostea la maximum. Cum nici Valentine`s și nici Dragobetele nu și-au câștigat încă supremația în rândul îndrăgostiților, ambele sărbători sunt marcate de Focus Fm. Două fane ale radioului au reușit să fie câștigătoare în programele Focus Fm.

Elena Neagu va merge însoțită la Restaurant Sport`s Pub Buzău la o cină romantică deosebită. Nicoleta Răican va sărbători cei 25 de ani de căsnicie la Restaurant H din Râmnicu Sărat, într-un ambient romantic. Fericitele câștigătoare au reușit să își adjudece primele premii ale zilei. Invitații la teatru sunt puse la bătaie, pe durata zilei de Valentine`s, în programele stației.

Muzica specială de dragoste o puteți asculta în programele Focus Fm Regionl, alături de cei mai iubiți artiști din România, specificul radioului fiind unul românesc exclusiv.

Focus Fm lansează hiturile și dă trend-ul muzical și se recepționează pe 93.8 fm la Buzău, 104.7 fm la Rm. Sărat, 97.0 fm la Vrancea, Brăila, Galaţi, 92.9 fm în Ialomița şi live pe focusfm.ro.