Divertisment

FOCUSMANIA, APLICAȚIA MUZICALĂ PENTRU ROMÂNII DE PRETUTINDENI. Fără publicitate și fără știri, dar cu cea mai bună muzică de la radio

FOCUS MANIA petrece România! Intră și tu pe www.focusmania.ro ! Dă vestea mai departe și bucură România!

Am lansat cea mai tare formulă de distracție pentru românii de pretutindeni. Conceptul Focus Fm aduce o noutate cu accesibilitate pentru românii din diaspora și din toată țara. Muzica românească e vedetă și este atât de apreciată și îndrăgită la stația de radio regională, iar de acum va răsuna non-stop pe www.focusmania.ro. Dă vestea tuturor prietenilor că de acum se pot bucura de cel mai tare radio playlist!

Pentru mulți dintre noi, muzica este la fel de importantă ca aerul pe care îl respirăm. Ne dă viață, ne schimbă starea de spirit și aduce mai multă intensitate trăirilor noastre. Fie că o asculți la muncă, în mașină sau autobuz, acasă în timp ce gătești sau cu prietenii la un party, muzica face parte din viața noastră. Muzica românească râmâne în topul preferințelor. Tocmai de aceea tehnologia s-a adaptat nevoilor noastre și Focus Fm lansează FocusMania, prima aplicație playlist de radio, fără publicitate, fără știri, doar muzica preferată de la cel mai popular radio. Accesați www.focusmania.ro și treceți-l la favorite!

❤

FOCUS MANIA petrece România!

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

2 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu