Divertisment

VLĂDUȚA LUPĂU, DOUĂ OPERAȚII ÎN PATRU LUNI

Vlăduța Lupău a fost extrem de transparentă cu fanii ei și a venit cu câteva amănunte despre chinul prin care a trecut în ultimele patru luni. Ea a recunoscut că a suferit în acest timp două operații și a încercat pe cât posibil să-i calmeze pe cei care o urmăresc, spunându-le că nu este vorba despre nimic grav și că se simte bine, dar sunt lucruri pe care le dorește a rămâne nespuse despre aceste intervenții.

Chiar și așa, Vlăduța i-a îngrijorat pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, iar acum iată că a venit cu primele explicații despre ceea ce s-a întâmplat cu ea în timpul acesta. Una dintre cele mai iubite artiste auzite la radio Focus Fm a trecut prin momente mai grele și a fost dusă la spital de către soțul ei care i-a fost alături zi de zi. Pentru a clarifica totul, Vlăduța a postat o fotografie în care apare nemachiată, slăbită, dar cu un buchet în mână și un mesaj emoționant pentru fani. Tânăra a subliniat faptul că nu este deloc vorba despre intervenții de ordin estetic, ulterior calmându-i pe toți și spunând că ambele operații au fost un succes.

În ultima perioadă artista a dat de înțeles că ar fi însărcinată, ori măcar că s-ar pregăti alături de soțul ei să facă acest pas imens. Aceasta i-a făcut o urare de ziua de naștere a soțului care a lăsat loc de interpretări.

“Nu cred că depinde de noi. Depinde de Dumnezeu. Când o fi, îl așteptăm sau o așteptăm dacă e fetiță, băiat, nu știu când o fi, cu mare drag în viața noastră. Nu cred că o să am nevoie de o mică pauză de la carieră, însă sunt convinsă că o să fie greu, dar v-am zis, așteptăm.”, a spus Vlăduța Lupău.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu