Divertisment

Fodorii, de 16 ani împreună. Buzoianca Irina Fodor are și câteva reproșuri pentru soț

Irina și Răzvan Fodor sunt împreună de 16 ani, iar relația lor este una extrem de îndrăgită, în showbiz-ul românesc. Gazda emisiunii „America Express” a vorbit despre cum gestionează neînțelegerile care apar între ei și nu a putut să nu recunoască faptul că atunci când este cazul, nu ezită să-i facă reproșuri soțului său.

Amândoi sunt familiarizați cu televiziunea, Răzvan făcând parte din multe producții marca Antena 1, iar de când Gina Pistol a intrat în concediu de maternitate, Irina i-a luat locul la cârma emisiunii „Asia Express”, actualmente, „America Expres”, dar, și la emisiunea culinară „Chefi la cuțite”. Fiind amândoi ocupați cu activitățile profesionale, cei doi reușesc să își facă timp și pentru viața de familie.

Buzoianca Irina Fodor recunoaște că situațiile tensionate ce apar în familia ei sunt tratate cu ajutorului umorului, iar așa se poate ajunge mai ușor la un numitor comun. Tot ea a mai declarat că în toți acești ani nu a existat nicio ceartă mai aprinsă, semn că relația dintre ei funcționează foarte bine.

“Se râde mult în familia noastră, se râde chiar și când poate nu e neapărat de râs, dar așa ne-am învățat noi să trecem peste momente mai dificile. Normal că nu suntem tot timpul de acord, că mai apar mici conflicte, doar că, ce ne face să găsim o cale de mijloc, întotdeauna, este faptul că niciunuia dintre noi nu îi pică bine să îl vadă pe celălalt supărat sau îmbufnat, iar asta tot din iubire vine și din faptul că ne pasă de partener. E drept, însă, că o ceartă cu adevărat serioasă nu a existat până acum. Sau poate nu am făcut-o noi serioasă.”, a completat Irina.