Divertisment

Trupa A.S.I.A s-a reunit. Sala Palatului, pe jumătate plină

Trupa A.S.I.A s-a reunit și a apărut, din nou, pe scenă în concertul aniversar, pe 6 martie la Sala Palatului. Momentul a fost apreciat de cei prezenți și i-a dus pe oameni înapoi în anii tinereții, alături de cântecele care au făcut furori pe vremuri. Din păcate sala a fost pe jumătate goală.

Anca, Sorana, Iana și Anemona au revenit la Sala Palatului cu acest concert aniversar. Au răsunat melodiile: “Dă-mi nopțile înapoi”, “Sună periculos”, “Inima mea”, “Garsonieră ta”, “O iubire de-o vară”, “O cireașă amară”, “Pentru tine”, piese care vor rămâne în sufletul tuturor, indiferent de trecerea anilor.

În timpul spectacolului, Sorana a avut un moment solo, în care a ales să cânte o piesă compusă chiar de ea, pe care i-a dedicat-o iubitului său. Cele patru artiste au urcat pe scenă în jurul orei 19:30 și au cântat aproximativ 2 ore. Marea absentă a serii a fost Irina Nicolae, deși își anuțase prezența în primul rând după ce nu fusese invitată în calitate de membră a trupei. Spre finalul concertului, Iana Novac și Anemona Niculescu și-au chemat pe scenă copiii, iar cei mici au rămas alături de ele până la sfârșit.
Cu toate că nu au avut parte de publicul numeros care încăpea înSala Palatului, fetele au fost cât se poate de încrezătoare și s-au străduit să ofere un show de neuitat.