Actualitate

Fostul președinte al Consiliului Județean, Victor Mocanu, a dat peste cap radarele polițiștilor

Viteza excesivă cu care a circulat pe DN2E85 l-a lăsat fără permis pe fostul președinte al Consiliului Județean Buzău, Victor Mocanu, așa cum a pățit-o de mai multe ori și fiul său, fostul deputat Adrian Mocanu.

S-a întâmplat joi după amiază, când polițiștii de la Rutieră au organizat o amplă acțiune în sistem integrat cu judeţele limitrofe pentru prevenirea accidentelor ce se pot produce pe fondul nerespectării regulilor de circulaţie. Radarul amplasat pe DN2E85, la Potârnichești, a surprins mașina condusă de fostul șef al Consiliului Județean Buzău rulând cu o viteză mult peste cea admisă. Mai exact, Victor Mocanu conducea cu peste 100 km/h, în localitate, motiv pentru care a fost lăsat fără permis pentru 90 de zile.

Probleme, tot din cauza vitezei, a avut și fiul fostului șef al CJ, Adrian Mocanu. Fostul deputat a fost prins pe picior greșit, în trafic, de mai multe ori în ultimii ani. Ba chiar, în toamna anului 2019 fostul deputat, Adrian Mocanu, s-a ales cu permisul suspendat după ce a fost prins conducând cu viteză de două ori, în aceeași zi, pe DN2E85.