Actualitate

(FOTO) Accident cu zeci de navetiști care veneau la Buzău! 4 muncitori au ajuns la spital

Momente de groază pentru zeci de muncitori, în această dimineață, după ce autobuzul în care se aflau s-a răsturnat. Este vorba despre aproximativ 40 de  navetiști, care au plecat în această dimineață de la Călărași, să ajungă la lucru, în Buzău. Doar că în satul Rași, din județul Ialomița, autocarul în care se aflau s-a răsturnat. Mai mulți muncitori au avut nevoie de îngrijiri medicale, primite la fața locului, dar 4 dintre ei au ajuns, până la urmă, la spital.

”Pompierii militari au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în localitatea Rași, în care a fost implicat un autocar, ce a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. La locul evenimentului au fost alocate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul ISU Călărași și o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia. În sprijinul acestora au acționat și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

În urma evenimentului rutier, 11 persoane care prezentau atac de panică au fost monitorizate de către echipajele medicale aflate la locul intervenției,  ulterior patru dintre acestea fiind preluate și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia”, a transmis ISU Ialomița.

sursa foto: ISU Călărași

Din primele informații se pare că accidentul s-a produs după ce șoferul autobuzului nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de carosabil umed. În județul Ialomița s-au înregistrat precipitații sub formă de ploaie la primele ore ale dimineții. Polițiștii din Ialomița au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.