Actualitate

(FOTO) Accident extrem de grav pe DN2

UPDATE: Tragedie pe DN2E85. O persoană și-a pierdut viața în urma accidentului de la limita cu județul Ialomița. Este vorba despre șoferul autoturismului.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe direcția Buzău către București, a intrat în coliziune cu o autocisternă condusă pe sensul opus de mers, de către un șofer în vârstă de 45 de ani, din București.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului autoturismului.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, anunță IPJ Buzău.

Știrea inițială: Impact devastator, pe DN2E85, în dimineața zilei de marți. Două vehicule s-au lovit, ambele ieșind în afara carosabilului, la Căldărușanca. Este vorba despre un autoturism și o cisternă.

Sursa foto Fb/DRDP Buzău

O persoană a rămas încarcerată în urma accidentului. Potrivit Centrului Infotrafic, victima nu ar mai fi putut fi salvată.

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că două autovehicule au fost implicate într-o coliziune pe DN 2 Buzău – Urziceni, în afara localității Căldărușanca, județul Buzău, ambele ieșind în afara carosabilului după impact. În urma accidentului a rezultat decesul unei persoane. Traficul se desfășoară dirijat.”