Actualitate

(FOTO&VIDEO) ”Păcătoșii” fac iar show! „MOTTO PARTY ÎN NATURĂ” revine anul acesta la Rătești

După ce au debutat anul trecut cu evenimentul „MOTTO PARTY ÎN NATURĂ”, care s-a dovedit a fi un adevărat succes, tinerii de la asociația „Sfinți și Păcătoși MF Buzău” s-au hotărât să pună din nou umărul la treabă pentru un festival cu amprentă buzoiană. În sprijinul evenimentului unic, vin și reprezentanții comunei Berca, Veterans Romania și Freedom Motors.

Concret, în perioada 28-30 iulie, împătimiții de adrenalină îi așteaptă atât pe buzoieni, cât și pe pasionații din întreaga țară la cel mai mare festival cu tematică specifică organizat vreodată la Buzău. Locația este una instagramabilă, cu un vibe cozy, în zona Rătești, probabil cea mai potrivită pentru fotografii unice. Un întreg platou va fi destinat distracției, unde toți participanții vor comunica, vor dansa, cânta și vor întreține atmosfera unui festival cu tema moto.

„În mare, Sfinți și Păcătoși MF Buzău, este o familie motto din Buzau si o organizatie non profit, iar anul acesta organizam în ultimul weekend din luna iulie, pe 28-29-30, a doua editie a moto festivalului “INNATURA”, la Ratesti – Berca – Buzau (undeva după Mănăstirea Rătesti), pe un platou superb, cu un view pe masura. Ca și obiect de activitate al organizatiei, ne incadram la Moto Family (M.F.) si desfasuram diferite activități, pe care le puteți vedea si pe pagina noastră de facebook, (Sfinti si Pacatosi) si contribuim cum si cu ce putem sa ajutam comunitatea”, a declarat pentru Șansa News.ro, Florin Struțu, reprezentant „Sfinți și Păcătoși MF Buzău”.

La fel ca și anul trecut, vor fi mai multe momente cheie, care se vor consuma pe parcursul festivalului. De la expoziția motoarelor, până la simulatorul moto, tot evenimentul este dedicat celor ce vor să ia o pauză de la agitația urbană și să experimenteze pentru câteva ore viața de motociclist.

Ne.ar plăcea ca buzoienii si nu numai sa răspundă pozitiv la invitația noastră, aceea de a petrece un weekend de poveste, marca SfințișiPăcătoșiMFBuzău, mai ales ca evenimentul e în apropiere de Buzau, intr-o zonă superbă,  de unde se pot admira atat munții Buzăului, cât și orașul. Va așteptăm cu drag!🤘”, declară Florin Struțu

Evenimentul este susținut și de Francois Xavier D’Hollander, francezul care a transformat bradul din Piața Dacia în apă tonică și care deține un brand de bere artizanală, producând băuturi inclusiv cu sigla „Ținutul Buzăului”. El a oferit celor de la ”Sfinți și Păcătoși” o bere fix pe placul loc, ce poartă numele de Rock’N’Beer.

Cât despre muzică, băieții de la ”Sfinți și Păcătoși” au vrut ca pe scena de la Rătești să urce nume sonore buzoiene. Un prim nume deja anunțat este Dan Manciulea.

Evenimentul a stârnit curiozitatea și aventurierului Cosmin Crăciun, care a făcut show la Motto Party, anul trecut. Acesta a stat o zi întreagă la festival și a încheiat dând câteva ture pe platoul destinat plimbărilor cu motoarele, însă, în stilul caracteristic, plimbându-se cu Dusterul.

”Păcătoșii” promit și anul acesta un foc de tabără spectaculos, lângă care se vor spune cele mai frumoase povești.