Actualitate

(FOTO) Accident rutier cu doi răniți produs pe fondul unei greșeli pe care o fac mulți șoferi

SURSA foto IPJ Buzău

Un accident rutier soldat cu rănirea celor doi șoferi implicați în carambol s-a înregistrat, joi după amiază, pe DJ203D, în Țintești. Două mașini s-au lovit într-o curbă, după ce unul dintre șoferi a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Buzău către Smeeni, de către un șofer buzoian, în vârstă de 63 de ani, a intrat în coliziune cu mașina care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto, în vârstă de 48 de ani, de asemenea din Buzău. Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi șoferi, aceștia fiind preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale”, anunță IPJ Buzău.

Potrivit unor surse, șoferul de 63 de ani ar fi pierdut controlul volanului într-o clipă de neatenție. Mai exact, buzoianul ar fi scăpat telefonul mobil din mână și s-ar fi aplecat să îl ia. Într-o fracțiune de secundă a intrat pe contrasens unde a lovit cealaltă mașină care circula regulamentar.

Șoferul vinovat a scăpat cu răni ușoare, primind îngrijiri medicale de la unechipaj al SAJ la fața locului. Celălalt buzoain a fost transportat la spital, și elcu traumatisme minore.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Traficul este dirijat pe DJ 203 D.

Etichete