Actualitate

(FOTO) Apel umanitar: un buzoian internat în spital are mare nevoie de sânge

Un buzoian în vârstă de 35 de ani este internat în stare gravă în spital și se află, de luni, sub atenta îngrijire și supraveghere a medicilor. El a suferit o intervenție chirurgicală în urma căreia a pierdut mult sânge. A primit sânge, dar în continuare are nevoie de lichidul vital. Soția sa a făcut un apel pe rețelele de socializare.

Urgent!!!Soțul meu încă are nevoie de sânge și de concentrat trombocitar destul de urgent! Haideți sa-l ajutam, va rog din tot sufletul meu! MENȚIONAȚI Gheorghiță Florin George SECȚIA ATI! SPITALUL JUDEȚEAN BUZAU. Va rog sa menționați și “TROMBOCITE”!!!!, a postat soția sa pe Facebook.

Nu doar soția cere ajutorul pe rețelele de socializare, ci și apropiații lui Florin, care se roagă ca tânărul să poată trece peste acest impas.

„Am marea rugămintea la cei ce îl cunosc dar și la cei care nu dar au posibilitatea de a face un bine și poate dona sânge pentru prietenul nostru care trece printr o cumpănă grea și se afla la secția ATI a spitalului județean de urgență Buzău!!! Avem rugămintea să specificați că donati pentru Gheorghita Florin George !!! Mulțumim! #SuperEroiImpreuna#HaiCaSePoate!!!, a postat o apropiată a familiei pe Facebook.

Florin Gheorghiță a pierdut foarte mult sânge, a fost transfuzat masiv, iar acum are nevoie de oameni care să îl ajute, donând sânge. Orice grupă de sânge este binevenită, iar cei care vor să îl ajute pe tânărul buzoian sunt rugați să specifice în momentul donării numele lui, Gheorghiță Florin George.

În prezent, tânărul este internat în stare gravă la ATI.