Actualitate

(FOTO) ”Bătaie” foto mai mai puțin obișnuită. Ce au în comun multe din pozele de pe grupurile de Facebook.

În ultima vreme asistăm la o adevărată avalanșă de fotografii postate pe rețelele de socializare în care buzoienii par că s-au luat să întrecere: care postează cea mai ”curajoasă” poză. Asta pentru că imaginile surprind mașini parcate ilegal. Cel mai frecvent sunt întâlnite fotografiile ce surprind mașini parcate pe locurile special amenajate pentru persoanele cu dizabilități.

Pentru parcarea pe un loc rezervat pentru persoanele cu dizabilități fără a deține card-legitimație de parcare pentru persoană cu handicap, amenda este cuprinsă între 2.000 și 10.000 lei.

Parcarea din zona de Nord a municipiului, unde se află majoritatea magazinelor din oraș, este cel mai elocvent exemplu de loc de expus mașina, dar nu oricum, ci pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități. Parcările făcute de buzoieni sunt care mai de care mai ciudate, unii reușind să ocupe chiar două locuri concomitent.

Oamenii au postat parte dintre fotografii pe Facebook, iar comentariile nu au încetat să apară.

Dacă era cu Logan, Fiat, Opel, il mai înțelegeam, e om bătrân de la tara și nu prea știe, sau se grabeste, dar în cazul asta….

ăsta știi clar că a încercat să parcheze pe mijloc