Actualitate

(FOTO) Capcane în asfalt, gropi, piste de biciclete întrerupte brusc. Cum sunt așteptați vizitatorii în Drăgaică

Azi începe cel mai renumit târg, Drăgaica, unde este așteptat un număr record de vizitatori. Cu doar o zi înainte să se dea start însă, imaginea din apropierea locului în care se desfășoară Drăgaica era dezolantă. Mai multe postări din mediul online, venite din partea buzoienilor care au ales să „pună punctul pe i”, arată cum să circuli prin zonă reprezintă o adevărată provocare. Contrastul între marile nume a căror prezență a fost anunțată la bâlci și problemele administrative este enorm.

Concret, stâlpișorii montați în zonă, cu rol în delimitarea benzilor de mers, sunt aproape inexistenți. O mare parte dintre ei a fost distrusă, iar acum au rămas în urmă doar capcanele. Lunile trecute, aproape zilnic stâlpii delimitatori se răreau, pentru ca apoi să fie remontați, iar acum buzoienii trag un semnal de alarmă cu privire la faptul că anvelopele sunt în pericol din cauza șuruburilor care rămân în asfalt, fără să fie înlocuiți stâlpii.

Nu este prima oară când buzoienii trag un semnal de alarmă referitor la acești stâlpi, platforma Buzău City Report abundând de postări despre această zonă plină de capcane pentru șoferi.

„Bolarzii montati pe bl Industriei in fata la ALISON HAYES au fost distrusi de masini si au ramas suruburile de prindere in asfalt. Sunt un real pericol pentru cauciucurile masinilor, va rog sa verificati si sa remediati aceasta problema, ori montati alti bolarzi pe unde sunt lipsa ori renuntati la ei si astupati gaurile suruburilor de prindere”, a notat un buzoian pe platforma Buzău City Report

Pe lângă stâlpii de pe asfalt, nici pietonii și nici bicicliștii nu sunt feriți de obstacole. Pistele de biciclete se întrerup brusc în zonă, iar bicicliștii sunt nevoiți să circule printre pietoni.

Nici la capitolul aspect plăcut al zonei nu stăm prea bine, buzoienii surprinzând în imagini tot felul de obiecte care fie nu sunt montate corespunzător, fie arată cel puțin ciudat.