Actualitate

(FOTO) Ce l-a enervat, la culme, pe un pasionat auto cunoscut: „Chiar nu se găsesc trei roabe de asfalt?”

Podul de la Mărăcineni se află din nou în atenția buzoianului Cosmin Crăciun, pasionat de competiții auto și adrenalină. Nevoit să facă zilnic naveta între municipiu și Mărăcineni, Cosmin vede cum oamenii încearcă să ocolească o groapă imensă, apărută în asfalt. Puțini reușesc însă să nu afunde roțile mașinii în groapa adâncă apărută la coborârea de pe podul Mărăcineni.

Sursa-Info Trafic

„Eu nu ma plâng, am Duster si gropile nu sunt o problema, dar…nu am sa inteleg de ce au lasat 1 m de gaura si nu am pus peste tot asfalt.pur si simplu am vazut pe altii cum isi rup masinile acolo, mai ales cei care nu stiu”, a scris Cosmin Crăciun într-o postare pe rețelele sociale.

În plus, buzoianul trage și un semnal de alarmă legat de valorile mari de trafic din zonă. El spune că blocajele apar și din cauza gropilor. Logica este simplă, șoferii sunt nevoiți să încetinească, iar podul se blochează.

„Sa nu mai zic de coada care se formeaza pe pod pt ca opresc masinile aproape pe loc. Chiar nu se pot pune acolo 3 roabe de asfalt provizoriu macar?”, a mai scris în postare Cosmin Crăciun .

Oamenii au fost de acord cu Cosmin, iar unii chiar au povestit că arcurile, suspensiile și alte părți componente ale mașinii se uzează rapid din cauza gropilor.

Delimitator de viteza în adâncime. Sunt implementate doar la noi în țară pe majoritatea drumurilor.

Poți sa ai și Hummer ca dacă treci des prin gropi se duc d**** bucșe, arcuri, suspensii etc. . Eu zic sa nu mai plătim impozite și viniete ca tot nu folosesc banii la ce trebuie. Cum mama d******i în alte tari se fac 100 km de autostrada într-o luna iar la noi nu sunt în stare sa facă 2 km într-un an?

Alți internauți încearcă să îl avertizeze și pe Cosmin că nici Duster-ul nu va fi scutit de eventualele costuri ale reparațiilor.

O fi Duster-ul cât de cât bunicel la gropi dar tot trecând prin gropile astora tot se duc d***** amortizoare, bucse, cordul cauciucurilor. Mai ales ca faci offroad știi foarte bine ca gropile din asfalt dăunează mai mult sistemului de suspensie decât denivelările din teren.

Însă, la o zi după discuțiile din mediul online, pornite de la postarea buzoianului, se pare că groapa a fost acoperită.