Actualitate

Întrebări fără răspuns după gestul extrem la care a recurs o tânără de 18 ani. Prietenii, șocați de decizia Mihaelei

Gestul Mihaelei, o tânără de doar 18 ani, din Potoceni, de a-și pune capăt zilelor a șocat pe toată lumea. Nimeni nu își explică ce a determinat-o pe adolescenta inteligentă, silitoare și cu chip de înger, să recurgă la un asemenea gest extrem.

Ieri dimineață, Mihaela, elevă a Liceului Tehnologic de Meserii și Servicii Buzău, a fost găsită fără suflare, în ștreang, într-o anexă a locuinței sale din Potoceni. Părinții săi au fost cei care și-au descoperit fiica fără viață. Au sunat la 112 însă nu s-a mai putut face nimic pentru Mihaela. Polițiștii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă, așteptând rezultatele necropsiei care să arate exact circumstanțele în care s-a produs decesul.

Gestul tinerei a șocat pe toată lumea. Potrivit unor surse apropiate anchetei, adolescenta nu ar fi lăsat niciun bilet prin  care să explice ce anume a făcut-o să nu își mai dorească să trăiască, deși era tânără, frumoasă, inteligentă, având toată viața înainte.

Pe de altă parte, sunt surse care susțin că totul ar fi pornit din dragoste. Mihaela ar fi avut o discuție aprinsă cu prietenul său cu o zi înainte să decidă să își încheie socotelile cu viața la doar 18 ani.

Până când ancheta polițiștilor va stabili ce s-a întâmplat de fapt, prietenii Mihaelei deplâng dispariția mult prea devreme a tinerei.

“Dumnezeu sa te ierte! Îți vom simți lipsa, plecarea ta este mult prea dura!🖤🖤🖤🖤

Drum lin să ai, fată frumoasă!😥🖤🕊”