Actualitate

(FOTO) Cu cât s-a ajuns să se închirieze un loc de parcare pe Unirii Sud. E un butoi cu pulbere acolo!

Zona Unirii Sud a devenit un adevărat butoi cu pulbere în ultima vreme. Oamenii care locuiesc aici sunt tot mai nemulțumiți că reabilitarea Bulevardului Unirii i-a lăsat fără locuri de parcare.

Într-un oraș sufocat de-a dreptul de lipsa locurilor de parcare, faptul că multe dintre ele au dispărut, iar pentru un număr foarte mare de mașini s-au trasat foarte puține parcări, i-a adus pe buzoienii care locuiesc pe Unirii Sud în pragul disperării.

Aseară, ei au ținut o ședință în stradă, iar alături le-au fost consilierii PNL din Consiliul Local Municipal, precum și senatorul liberal Vlad Mircea Pufu.

Într-o postare pe Facebook, acesta a dezvăluit că s-a ajuns în situația ca un loc de parcare în zonă să fie închiriat chiar și cu 7.000 de lei.

”Proiectul de modernizare a Bulevardului Unirii, în loc să le creeze o stare de confort, vine cu mari probleme.  Pentru cele 400 de familii care locuiesc în zonă au fost trasate doar 90 de locuri de parcare. Nici măcar un loc la 5 familii! Iar din acest motiv, la ultima licitație s-a ajuns ca un loc de parcare să fie adjudecat pentru 7000 RON pe an! Oamenii au nevoie de locuri de parcare și așteaptă soluții pentru cel puțin 300 de mașini”, a scris Vlad Pufu pe Facebook.

În urma întâlnirii dintre liberali și locuitorii din zonă s-a ajuns la varianta depunerii unui memoriu, care să fie susținut în prima ședință de Consiliu Local.

”Am convenit ca în următoarea ședință a Consiliului Local să susținem un memoriu, pe care dânșii îl vor prezenta, astfel încât conducătorii acestui proiect să urgenteze implementarea soluțiilor pentru zona respectivă. Soluții pe care, bineînțeles, le-au avut în vedere în momentul în care au validat forma finală a reabilitării Bulevardului Unirii”, a mai scris senatorul liberal.

Autorul știrilor

Claudia Toader

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Nu uitati sa votati si in 2024 cu Toma Constantin, PRIMARUL CARE FACE!
    Cum ce face? Face dezastru pe oriunde trece!
    De asemenea sa nu uitati sa-i pupati pe bot pe inteligentii (n-ar fi corect sa spun prostii) care spun continuu “pai asta e primar bun, asta face, ce-au facut aia dinaintea lui?”!

    Astia de la penele sunt niste gaini ambulante, umbla-n stanga si-n dreapta agitati da’ nu-s in stare sa ia taurul de coarne si sa spuna ceea ce trebuie spus : Toma trebuie sa demisioneze!
    Si cin’ sa candideze de la penele? Pufu? Avramescu? Rade lumea…