Actualitate

(UPDATE)(FOTO) Desant al polițiștilor și jandarmilor pe strada Simila. Polițiști agresați, mașină de poliție vandalizată

Update: Potrivit surselor Șansa News.ro, se pare că polițiștii care au încercat să oprească vehiculul aveau suspiciuni că numerele mașinii erau false. În timp ce au urmărit mașina, un biciclist s-a dat jos de pe bicicletă, aruncând-o spre mașina cu care se deplasau polițiștii. În același timp, rudele s-au aruncat în fața mașinii de poliție pentru a-i încetini pe oamenii legii. A fost sesizat și Parchetul care trebuie să spună dacă este sau nu vorba despre un caz de ultraj.

Știre inițială: O adevărată descindere a forțelor de intervenție a avut loc în urmă cu puțin timp într-unul din cartierele municipiului Buzău. Mai multe autospeciale ale Poliției și Jandarmeriei se află la fața locului, în urma unui incident ce a vizat un echipaj de poliție.

Din primele date, o mașină de poliție ar fi fost vandalizată, după ce echipajul a făcut semn unui autovehicul să tragă pe dreapta. Șoferul mașinii nu a oprit la semnalul polițistului, iar rudele sale ar fi atacat autospeciala IPJ Buzău.

Potrivit unor surse, autovehiculul se deplasa pe strada Simila în momentul în care șoferului i s-a făcut semn să tragă pe dreapta. Doar că acesta nu a oprit, ci a apăsat pe accelerație, moment în care mașina de poliție a pornit în urmărire. Nu se știe foarte clar cum au ajuns rudele următorului să vandalizeze mașina de poliție, dar aceleași surse spun că și echipajul ar fi fost agresat. Șoferul mașinii urmărite s-a făcut nevăzut, iar acum este căutat de forțele de ordine ajunse la fața locului.

Vom reveni cu detalii