Actualitate

(FOTO) Iasmina, copila rămasă fără părinți în urma unui accident rutier, durere nemărginită. Mesaje impresionante pe rețelele de socializare

Au trecut 5 zile de la tragedia de sâmbătă dimineață, de pe DN 2 B, în care doi tineri au pierit după ce s-au înfipt cu mașina sub un TIR, 5 zile de durere pentru familia, prietenii și toți cei care i-au cunoscut pe cei doi soți. Dar, mai ales pentru fiica lor, o tânără care a rămas fără ambii părinți într-o secundă.Șocați de pierderea celor dragi, prietenii și membrii familiei tinerilor din Galați, decedați în urma accidentului produs la Buzău, continuă să posteze mesaje pe rețelele de socializare prin care își exprimă durerea fără margini. Un mesaj impresionant a fost transmis de fiica gălățenilor.

Cei doi soți iubeau plimbările, postând des clipuri video de pe șoselele din țară. Șirul călătoriilor s-a oprit brusc, sâmbătă dimineață.

În urma tragediei, a rămas Iasmina, o copilă sfâșiată de durere. Tânăra a postat pe contul său de pe o rețea de socializare o poză cu doliu, la care a primit numeroase comentarii.

Sursa-Facebook

„Golul rămas în sufletul tău după această grea și dureroasă despărțire Iasmina nimic nu-l poate umple,dar eu îți doresc să fii puternica frumoasa mea, sincere condoleanțe ție și familiei tale”, scrie unul dintre apropiații familiei pe o rețea de socializare.

„Dumnezeu sa te ierte frate, îmi pare nespus de rău că ai plecat de lângă noi, ai fost ca un frate și vei rămâne toată viata, odihnește-te în pace!

Ionutz PlesaDumnezeu sa te ierte Mara Mara , odihnește-te în pace! Sincere condoleanțe!”, transmite un alt apropiat al familiei.

Ionuț avea doar 36 de ani, iar partenera sa, Mara, 29 de ani.