Actualitate

(FOTO) Impresii după vizita în Ținutul Buzăului: “O zonă ireal de frumoasă, paradisul natural pe care trebuie să-l vezi vara aceasta”

Sursa foto calatorinbascheti.ro

“O zonă ireal de frumoasă, cu minunății naturale pe care trebuie să le vizitezi și te vor uimi.”  Așa descriu doi pasionați de drumeții meleagurile buzoiene, zone pline de istorie, de peisaje uimitoare și numeroase comori naturale.

Laura Vereha și Sebastian Secan, doi foști jurnaliști, inițiatorii proiectului “Călător în Bascheți”, unul dintre cele mai apreciate bloguri de călătorii, au ajuns, vara aceasta, în Ținutul Buzăului. A fost o călătorie pe care nu o vor uita niciodată, fiind impresionați de ceea ce au găsit în Ținut, de obiectivele unice și extrem de ofertante pentru turiștii care ajung în zonă.

“Ai fost în Ținutul Buzăului? Este zona ireal de frumoasă, cu minunății naturale, pe care trebuie să le vizitezi și te vor uimi, mai ales, că, pe bună dreptate, zona a fost declarată Geoparc UNESCO. Natura a creat aici peisaje de poveste și a dat locului trovanți, vulcani noroioși, munți de sare și focuri vii, eterne”.

Așa își încep cei doi articolul pe care l-au postat pe blogul lor, calatorinbascheti.ro, la finalul vizitei în Buzău.

Cei doi pasionați de călătorii prezintă pe larg, cu fotografii și descrieri ample, locurile pe care le-au vizitat și unde ar reveni oricând. În plus, au întocmit un top ale celor mai spectaculoase obiective ce se regăsesc între granițele Geoparcului UNESCO Ținutul Buzăului.

Vulcanii Noroioși, Focurile Vii, Platoul Meledic, Cascada Pruncea și Trovanții sunt doar câteva dintre obiectivele care i-au impresionat pe cei doi bloggeri. Alături de fotografii și descrierea fiecărui loc vizitat, cei doi prezintă turiștilor și oferte de cazare în zonă, venind în sprijinul celor care nu au reușit încă să ajungă în Ținutul Buzăului.

Sursa foto calatorinbascheti.ro

Detalii, pe calatorinbascheti.ro.