Actualitate

(FOTO) Manevre extrem de periculoase pe o șosea din Buzău. „Dacă omul a riscat pe pielea lui, înseamnă că are un motiv!”

Filmarea realizată de camera de bord a unei mașini, încărcată pe rețelele de socializare, a devenit rapid virală, pentru că imaginile surprind manevrele extrem de periculoase făcute de un alt șofer, pe un drum circulat din Buzău. Modul în care riscă acesta a stârnit zeci de reacții în social media.

Sursă FOTO-Facebook-Info Trafic

Clipul video începe cu o depășire prin dreapta a mașinii care înregistra secvența, ce are loc chiar pe marcajul trecerii de pietoni, ulterior surprinzând autovehiculul într-un slalom printre celelalte mașini. Șoferul grăbit încearcă să depășească mașinile care îl încurcau să circule cu viteză și schimbă repetitiv benzile de circulație, obligându-i, practic, pe ceilalți conducători auto să frâneze, neputând anticipa viitoarea sa mișcare.

Punctul culminant este atins în momentul în care șoferul observă că nu mai poate face slalom și alege să depășească pe dublă linie continuă, chiar în dreptul unei alte treceri de pietoni. În cadrul final se vede clar cum conducătorul uneia dintre mașini frânează pentru a încetini în dreptul marcajului pietonal, timp în care șoferul teribilist accelerează și depășește.

Înregistrarea a adunat zeci de comentarii, în care unii șoferi condamnă manevrele șoferului, iar alții susțin că, cel mai probabil, acesta a avut un motiv întemeiat pentru a conduce așa.

Probabil omul are o reala urgenta

Dacă nu a ,,deranjat” pe nimeni,și omu a riscat pe ,,pielea” lui, înseamnă ca avea un motiv! Dar poate aflam și varianta șoferului!!

Măcar a semnalizat 

Nu înțeleg care e treaba cu urgenta, avea o treaba urgenta sa ajungă undeva, noi ceilalți din trafic nu ne grăbim și noi sa ajungem acasă la cei dragi? De ce întotdeauna se găsesc scuze pentru toți nebunii din trafic? Regulile se aplica doar pentru cei mai fraieri, se pare, în rest legea junglei. Mergeți frate cum vreți dar când vedem știrile de la ora 5 cu genul asta de șoferi sa nu va apuce melancolia și regretele ca vezi doamne era tânăr și avea familie… de cele mai multe ori nu pleacă singuri ci mai iau și oameni nevinovați cu ei. Concluzia…educația și respectul fac diferența.

Totuși, unul dintre șoferi susține că a evitat un accident la limită, întrucât mașina șoferului grăbit a trecut milimetric pe lângă acesta.

De puteam, aș fi rezolvat, dar nu lucrez la rutieră. Dacă nu puneam frână, îl agățam și nu mai rata tirul. Trebuia să dea drumul la girofar, dar cred ca a uitat.