Actualitate

(FOTO) Meniu ”de fițe” la un restaurant din Buzău: ciorbă cu gândaci. Clientă: „Am încercat să-i contactez, nu-mi răspund. Sunt pregătită să merg mai departe”

O postare din mediul online a stârnit dezbateri vii și controverse. Asta după ce o simplă comandă telefonică la un cunoscut restaurant din municipiu s-a transformat într-o experiență neplăcută și dezgustătoare.

Luni, la orele prânzului, mai multe tinere s-au hotărât să comande mâncare la serviciu. Totul a mers bine: comanda a fost lansată, iar în câteva minute a fost și livrată. Dar când s-au așezat să mănânce, una dintre ele a rămas înmărmurită când a văzut ciorba. Pe lângă legume și verdețuri avea și…gândaci. Tinerele au încercat să-i contacteze imediat pe reprezentanții restaurantului, dar nu a mai răspuns nimeni la telefon. Indignată, una dintre ele a postat pe Facebook, iar comentariile venite în valuri arată faptul că și alți buzoieni s-au confruntat cu aceeași problemă, la același restaurant.

„Ieri, la locul de muncă, eu cu colegele mele am comandat de mâncare. Colega mea a mâncat un fel, iar când a ajuns la ciorbă a găsit gândaci. Am încercat să sunăm, încă nu ni s-a răspuns la apeluri. Am mers mai departe pentru că m-a deranjat, am postat pe Facebook și mai mulți buzoieni au comentat că au pățit și ei. M-am gândit și la ANPC, doar că nu știu dacă rezolv ceva, dar vreau să merg mai departe. Restul felurilor de mâncare erau acceptabile ca și gust, dar ciorba era…nu,nu….nu era cum trebuie!”, a declarat pentru Șansa News.ro una dintre tinere.

Într-unul dintre comentarii, o femeie relatează că a pățit la fel când a comandat o pizza, care avea gândaci.

Una dintre colegele tinerei care a făcut postarea în mediul online spune că s-a simțit rău toată ziua. Buzoiencele sun hotărâte să sesizeze Protecția Consumatoruilui.

Surse Șansa News.ro spun că bucătarul restaurantului și-ar fi dat demisia, iar acum, în locul acestuia ar profesa persoane ce nu sunt specializate sau avizate pentru a prepara mâncare.