Actualitate

(FOTO) O familie cu 5 copii are nevoie de ajutor. În câteva minute, buzoienii au rămas doar cu hainele de pe ei

Localnicii din Luciu încearcă să-și unească forțele pentru a sprijini o familie greu încercată. Marți, un incendiu pornit de la instalația electrică le-a distrus casa, cu tot ce se afla în ea.

Coșmarul buzoienilor a început la primele ore ale dimineții, după ce una dintre prizele din casă s-a aprins de la o scânteie, iar televizorul din cameră a luat imediat foc. Familia a reușit să părăsească locuința în timp util, înainte ca cineva să fie rănit. Însă, focul s-a extins rapid iar pompierii nu au mai reușit să salveze mai nimic din casă.

Familia este una greu încercată, niciunul dintre părinți neavând un loc de muncă. Cei 2 adulți și copiii lor, 5 minori, trăiesc doar din ajutoarele sociale și din alocații. Acum, localnicii vor să îi ajute să-și reconstruiască locuința, așa că au lansat un apel umanitar pe rețelele sociale.

„Apel umanitar pentru o familie din Com Luciu, Jud Buzau ! În dimineața zilei de 7 mai , focul le-a mistuit casa unei familii cu 5 copii ,cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani , care au rămas doar cu hainele de pe ei . Cuvintele sunt de prisos în aceste momente , dar haideți să nu trecem indiferenți pe lângă drama lor! Să dovedim că ne pasă in SAPTAMANA LUMINATA!ACESTA ESTE MOMENTUL ÎN CARE NE PUTEM ARĂTA EMPATIA ȘI BUNĂTATEA DIN SUFLETE!Orice ajutor este bine venit , alimente , haine, bani fiecare cu ce poate!Stefan – Asistent medical comunitar – 0763295112”, a transmis un localnic pe pagina sa de Facebook

Oamenii din zonă spun că cea mai mare nevoie este de bani și materiale de construcții. Totuși, pentru cei care vor să aducă haine, rugămintea este că acestea să se potrivească vârstelor copiilor, care au între 5 și 15 ani.