Actualitate

(FOTO) „Om la lună”, în cel mai mare turneu național din istoria trupei! Cântă și la Buzău!

Vila Albatros va găzdui, pe 10 martie, un concert extraordinar al trupei „Om la lună”. Spectacolul programat peste două zile face parte dintr-un turneu de trei luni, timp în care trupa va avea peste 20 de concerte și va aduce în fața publicului cântecele cunoscute și deja iubite, într-un show cu multă energie și emoție. Componenții trupei promit că publicul buzoian va fi încântat.

“Am început în vara lui 2018, cu o voce, o chitară și un pian. Au trecut aproape cinci ani, iar proiectul meu solo s-a transformat într-o trupă ce a crescut cu fiecare concert și cu fiecare moment memorabil ce ne-a legat definitiv pe unii de ceilalți.  – Doru Pușcașu / Om la lună

Albumele sunt prezentate pe vinil, pentru că membrii trupei și-au dorit ca publicul să poată asculta iar și iar piesele lor, într-o variantă retro.

„Am trecut o pandemie împreună, am scris trei albume împreună, iar acum suntem foarte mândri că putem să le prezentăm pe vinil, într-o colecție de luat acasă și ascultată de o mie de ori și așezată în rastelul de viniluri prețioase și ascultată iar. Cu bucurie și cu drag, așa cum a fost făcută.”

Turneul ”Om la lună” a început pe 3 martie și se va încheia pe 21 mai, Buzăul fiind printre primele orașe în care ajunge trupa. Într-un interviu pentru Șansa News.ro, Doru Pușcașu lansează o invitație pentru buzoieni.

Despre „Om la lună”

  • Proiectul ”Om la lună” a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu.
  • În 2020, în perioada de lockdown, trupa a compus EP-ul ‚Dans’, pe care l-a lansat în vara aceluiași an, pornind apoi în primul turneu din istoria sa, descoperind oameni și locuri noi și devenind în scurt timp foarte iubită pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții.
  • În 2021, ”Om la lună” a lansat primul album – ,În caz de om la lună, strigați „om la lună stânga/dreapta”, după caz’ – un disc extrem de apreciat de public și de criticii de specialitate, și a avut numeroase concerte și participări la festivalurile din țară.
  • La finalul lui 2021, membrii trupei au petrecut împreună două săptămâni complet izolați într-un sat de la poalele Munților Vrancei și au compus un nou material – ‚Echilibru’, pe care l-au lansat în iunie 2022.

Fiecare apariție a trupei este concepută ca o experiență intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil. La cinci ani de la înființare, ”Om la lună” a devenit una dintre cele mai populare și iubite trupe de rock alternativ/indie rock din România, cu numeroase concerte sold out și cu o comunitate de fani devotați în toată țara.

Etichete