Actualitate

(FOTO) Accident pe DN2E85, trafic dirijat. Unul dintre șoferi era băut

Sursa foto FB/ Info Trafic Buzău

UPDATE: Verificările efectuate la fața locului de polițiști au arătat că în accident au fost implicate două autoturisme: o mașină condusă de un buzoian de 74 de ani și una la volanul căreia era un gălățean de 47 de ani. Impactul s-a produs după ce buzoianul a vrut să iasă dintr-o curte și să pătrundă pe DN2. În acel moment, el a fost lovit de mașina gălățeanului, care avea prioritate. Cei doi șoferi au fost testați cu etilotestul, reieșind că bărbatul din Buzău conducea deși băuse alcool.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autovehicul ce a pătruns pe DN2 E85 dinspre curtea unui imobil, la volanul căruia se afla un șofer de 74 de ani, din Buzău, si autoturismul condus pe drumul prioritar, pe direcția București către Buzău de către un gălățean, de 47 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere din mașina șoferului din Galați, o femeie în vârstă de 46 de ani. Persoana rănită au fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, acesta indicând în cazul șoferului din Galați valoare negativă, iar în cazul conducatorului auto din Buzău o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. In cauză urmează a se recolta si probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident rutier s-a produs, miercuri după amiază, într-o localitate cunoscută cu risc pentru astfel de incidente. Două mașini s-au lovit la Limpeziș, pe DN2E85.

Din primele date oferite de IPJ Buzău, în urma coliziunii dintre cele două autovehicule, o persoană ar fi fost rănită și ar necesita îngrijiri medicale.

Din fotrografiile realizate de șoferii care au trecut prin zona în care s-a produs accidentul se poate observa cum una dintre mașini s-a răsturnat într-un șanț, în urma impactului.

SURSA foto FB/ Info Trafic Buzău

Vom reveni cu detalii!