Actualitate

(FOTO) Pompierii buzoieni, în biroul șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat

Perioada sărbătorilor de iarnă este una plină pentru pompierii din Buzău. Pe de o parte, au aproape zilnic misiuni de stingere a flăcărilor care izbucnesc în diferite colțuri ale județului, pe de altă parte pompierii care fac parte din corul ISU Buzău sunt extrem de aglomerați în această perioadă. Ajung în instituțiile publice pentru a anunța apropierea Sărbătorii Nașterii Domnului, prin colinde vechi, tradiționale.

După ce au repetat intens, de câteva zile pompierii buzoieni au dat start  spectacolelor de Crăciun. Săptămâna trecută au mers și i-au colindat pe colegii din Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Astăzi, colindătorii ISU Buzău au ajuns la Departamentul pentru Situații de Urgență, unde au fost primiți de secretarul de stat Raed Arafat.

Adjunctul inspectorului șef al ISU Buzău, locotenent colonel Bogdan Mitrea, ofițeri, subofițeri, dar și personal civil, au fost primiți și ascultați cu mândrie de colegii de la București. La final, fotografiile realizate au fost postate pe pagina de Facebook a DSU.

Colindătorii de la ISU Buzău vor ajunge mâine la Prefectura Buzău și la Consiliul Județean Buzău.