Actualitate

(Video) Cel mai bun gimnast al Buzăului își spune povestea la Focus TV. Iustin face parte din Lotul Național de Juniori. Fratele mai mic îi calcă pe urme

Campania ”Parcurs de Învingător” vi-l prezintă astăzi, de la ora 17.00 , la Focus Tv, pe Iustin, cel mai bun gimnast din Buzău, de patru ani component al Lotului Național de Juniori – Gimnastică Artistică.

Pentru tânărul care acum adună medalie după medalie, gimnastica a fost dragoste la prima vedere. De cum a intrat în sala de pregătire a Clubului Sportiv Școlar din Buzău, Iustin, pe atunci un băiețel de doar patru ani și jumătate, a arătat că poate deveni campion.

Gabi Constantin i-a fost alături timp de aproape 9 ani, timp în care Iustin a devenit din ce în ce mai bun, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Secretul performanței este munca.

Un sacrificiu pe care părinții continuă să-l facă. De patru ani, Iustin este departe de casă, la Reșița unde muncește să –și împlinească visul. Anul acesta, Iustin a obținut locul 1 la individual compus la sol, cal, inele, sărituri, paralele și bârnă la Campionatul Cluburilor Sportive Școlare Juniori, în timp ce la Concursul Internațional  ”Junior  Team Cup Berlin a obținut locul 3 la sărituri.

Medaliile obținute de Iustin au devenit motivație și pentru Luca, frățiorul său în vârstă de 11 ani, care acum face lupte. Deși are doar doi ani de antrenamente, băiatul are calitățile unui învingător, după cum îl laudă antrenorul său, Marius Enache, profesor la CSS Buzău.

Cei doi frați sunt legitimați la Clubul Sportiv Școlar Buzău, fiind, alături de alți copii talentați, mândria Buzăului. Povestea lor, pe larg, în această seară, de la ora 17.00, la Focus TV, în cadrul campaniei ”Parcurs de Învingător”.