Actualitate

(FOTO) Primele imagini de pe șantierul autostrăzii Pietroasele-Buzău, la câteva zile de la startul lucrărilor

Începând de vineri, asocierea de firme care a câștigat contractul pentru realizarea ultimului lot al autostrăzii Moldovei, pe care nu s-a lucrat până în prezent,Pietroasele-Buzău, a început lucrul efectiv . Echipele de muncitori au fost mobilizate pe traseul viitoarei autostrăzi. Primele acțiuni constau în organizarea de șantier și decopertarea terenului.

Astăzi, conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Buzău a mers într-o vizită de lucru pe șantier. Imaginile surprinse în timpul verificărilor arată utilajele mobilizate pe șantier și primele lucrări efectuate.

“Verificare lucrări pe Lotul 3 al autostrăzi A7 – Pietroasele- Municipiul Buzău. Pe sectorul cu o lungime de 13,9 km, lucrările au început pe data de 1 martie 2024, așa cum era prevăzut în contract.

Asocierea de constructori turci Nurol Inșaat Ve Ticaret Anonim Șirketi – Makyol Inșaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Șirketi are la dispoziție 20 de luni și 1,09 miliarde de lei (fără TVA) pentru finalizarea lucrărilor.

Pe lângă construirea acestei porțiuni de autostradă, vor fi ridicate 7 poduri și pasaje, 2 noduri rutiere, un centru de întreținere și 2 spații de servicii. În aceste zile se lucrează la organizarea de șantier și la decopertarea terenului.”

Foto Fb/ DRDP Buzău