Actualitate

(FOTO) Tinerii liberali au pus țara la cale, la Hunedoara. Necesitatea votului de la 16 ani, una dintre temele abordate

foto: TNL Buzău

Tineri liberali din toată țara au participat, timp de 3 zile, la prima ediție a școlii politice naționale „Avram Iancu”, organizată de TNL Hunedoara, în stațiunea Straja.

Peste 150 de tineri liberali au luat parte la eveniment, printre aceștia aflându-se și Andreea Șugă, președintele organizației TNL Buzău și Andreea-Elena Simion, secretarul general al organizației tinerilor liberali buzoieni. Cele două tinere care au reprezentat Buzăul au luat parte, alături de ceilalți tineri, la o serie de workshop-uri, la care au participat seniori liberali. Iar temele abordate au fost care mai de care mai interesante.

”Alina Gorghiu, președintele Senatului României, a pus accent pe necesitatea votului de la 16 ani, dar a abordat și alte teme, precum bullyingul, educația morală și sexuală și egalitatea de șanse. Florin Roman, vicepreședintele Camerei Deputaților, fiind un promotor al implicării tinerilor în instituțiile publice, le-a vorbit tinerilor despre administrația publică, având o discuție deschisă cu participanții la workshop. Ovidiu Lucian Heiuș, președintele ANAF, a încheiat seria de discuții într-o notă entuziastă, pentru că, așa e, în mediul fiscal avem nevoie de multă energie pentru a găsi cele mai eficiente soluții”, se arată într-o postare a TNL Hunedoara, organizatorul evenimentului.

La întâlnire au mai participat și președintele TNL, Mara Mareş, secretarul general al TNL, Octavian Oprea, precum şi lideri liberali din Hunedoara.