Actualitate Șansa de Ramnicu Sărat

(FOTO) Un tânăr se zbate între viață și moarte, pe patul de spital, după ce a încercat să-și încheie socotelile cu viața

Un caz tulburător a fost înregistrat, marți dimineață, la Râmnicu Sărat. Un tânăr pe care familia îl căuta disperată a fost găsit inconștient în subsolul blocului în care locuia. Toate indiciile arată că acesta ar fi încercat să își pună capăt zilelor.

Potrivit unor surse, tânărul locuiește într-un apartament din Râmnicu Sărat, cu chirie. Familia sa a tot încercat să ia legătura cu el, însă fără succes. Așa că a cerut ajutorul Poliției Locale. În cele din urmă, tânărul a fost găsit în subsolul blocului în care locuia. Era inconștient, zăcând în frig și umezeala din subsol.

Tânărul a fost scos de urgență la suprafață și transportat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, pentru investigații și tratament de specialitate.

“Este vorba despre un pacient de sex masculin în vârstă de 30 de ani, care a fost transportat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat în cursul acestei dimineți, de către Ambulanță. A fost preluat de medicul de gardă având o stare generală gravă, fiind într-o comă de etiologie necunoscută. S-au efectuat investigații și s-a instituit tratament medicamentos de urgență. Momentan este în secția ATI, starea lui fiind în continuare gravă, fiind stabil hemodinamic și respirator, afându-se sub supravegere multidisciplinară. Pacientul este în evidența medicală, este cunoscut cu antecedente de suicid”, a declarat, pentru șansanews.ro, dr Andreea Gibă-Păscuțoi.

Surse șansanews.ro spun că râmniceanul este cunoscut cu afecțiuni psihice și ar fi pentru a doua oară când încearcă să își ia viața.