Actualitate

(FOTO) Urmări horror după accidentul de la Căldărușanca. Copil cu vârsta până în 2 ani, decedat

Vin primele informații și fotografii de la accidentul grav produs la limita dintre Buzău și Ialomița. Bilanțul arată că s-au înrregistrat două decese: unul al unui copil de 1-2 ani, celălalt al șoferului care a provocat tragedia, un bucureștean de 54 de ani.

Poliția anunță că a fost vorba despre o coliziune între trei autovehicule.  Autoturismul condus pe direcția Buzău către București de către un șofer bucureștean, în vârstă de 54 de ani, a intrat în coliziune cu microbuzul care circula înaintea sa, la volanul căruia se afla un conducător auto, în vârstă de 50 de ani, din Vrancea.

Ulterior, autoturismul a intrat în coliziune cu mașina condusă din sens opus, de către un șofer buzoian, în vârstă de 30 de ani.

”Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului bucureștean, decesul unui pasager minor, în vârstă de aproximativ 1-2 ani, din mașina buzoianului. De asemenea, impactul s-a soldat cu rănirea șoferului din Buzău și a altor două pasagere din autoturismul acestuia, două femei în vârstă de 27,respectiv 50 de ani.” anunță IPJ Buzău.